Talflytsläger i Skåne

2019-08-30 - 2019-09-01

Talflytslägret är till för ungdomar och vuxna mellan ca 13-25 år som stammar och/eller har skenande tal. Helgen kommer att innehålla aktiviteter och samtal kring stamning/skenande tal. Du får en massa möjligheter att träffa och lära känna andra ungdomar och vuxna som stammar och/eller har skenande tal. Vi utbyter erfarenheter och har roligt tillsammans.

Lägret arrangeras av Logopedprogrammet vid Lunds universitet i samarbete med Stamningsförbundet.

När? Lägret startar kl. 15.00 fredagen den 30/8 och avslutas vid 15.00 söndagen den 1/9 2019.

Var? Lägret hålls på Stiftsgården Åkersberg i Höör, adress: Åkersbergsgatan 3, Höör. Det går bra att åka kollektivtrafik till gården och lättast är då att åka tåg till Höör C och sedan promenera ca 5 minuter. Gården har en stor gratisparkering för de som vill köra bil.

Boende: Logi kommer att ske i dubbelrum med vandrarhemsstandard, gemensam toalett och dusch finns i korridoren. Handduk och lakan ingår.

Kostnad: Helgen är kostnadsfri för samtliga deltagare. Under helgen ingår boende samt måltider och fika under dagarna. Resor till och från lägret bekostas själv.

Anmälan: Anmälan sker genom bifogad anmälningsblankett. Blanketten skickas antingen som post till: Helena Andersson, Avd f logopedi, foniatri och audiologi, Lasarettsgatan 21, SUS Lund, 221 85 Lund eller skannas/fotas av och mailas till: Helena.Andersson@med.lu.se, senast 2019-06-27. 

Arrangör: Logopedutbildningen i Lund

Bli medlem du också
Lämna ett bidrag