Världskongress 2018

2018-07-13 - 2018-07-16

ISA, International Stuttering Association, är en organisation som består av stamningsförbund från hela världen. ICA, International Cluttering Association, är en liknande organisation för personer med skenande tal. IFA, International Fluency Association, är en organisation med focus på behandling av och forskning kring stamning, skenande tal och andra talflytstörningar. Dessa tre organisationer har så mycket gemensamt att de har valt att anordna en världskongress tillsammans. (OBS, ISA kommer fortfarande ha sin egen världskongress 2019, som enbart har fokus på stamning, med Malbjorg, Island, som värdorganisation. Mer information kommer så fort vi vet mer.)

Den gemensamma världskongressen blir i Hiroshima, Japan, 13-16 juli 2018, på International Conference Center, som är en del av Hiroshima Peace Memorial Park.

Temat blir: “One World, Many Voices : Science and Community”. Kongressen är i samarbete med JSGA (Japan Stuttering Genyukai Association, den japanska stamningsorganisationen) och JSSFD (Japan Society of Stuttering and Other Fluency Disorders, den japanska organisationen för logopeder).

Läs mer här.

Bli medlem du också
Lämna ett bidrag