Fotoprojekt söker deltagare

2019-05-23

SÖKER DELTAGARE TILL STAMNINGSPROJEKT

Är du en person som stammar och vill vara en del av ett spännande projekt som kommer att göra skillnad för stamning i Sverige?

 

Vi planerar en fotoutställning med tillhörande aktiviteter i Frölunda Kulturhus i Göteborg i oktober. Detta i samband med den internationella stamningsdagen den 22 oktober. Utöver utställningen kommer det bland annat att hållas i workshops för alla åldrar, olika föreläsningar och konsert.

Men, vi kan inte göra det utan er hjälp! Vi söker därför frivilliga deltagare över 18 år som kan tänka sig att bli fotograferade i sitt stamningsögonblick. Syftet med denna utställning och aktiviteter är att konstnärligt undersöka och möta stamning på fotografi, men också i sin helhet att sprida kunskap och starta viktiga konversationer om stamning i samhället. Det är dags att stamning lyfts upp från skuggorna och för människor som stammar att göra sina röster hörda.

Låter det spännande? Det tycker vi med! Än så länge har vi två inbokade fotograferingstillfällen: 4e och 5e juni på Valands fotostudio i Göteborg. Det kommer fler datum, så om ni inte kan i juni kvarstår möjligheten att vara med ändå. Det första ni behöver att göra om ni vill vara med (eller bara vill veta mer!) är att kontakta någon av oss arrangörer. För tidsbokning kontaktar ni Lars Dyrendom direkt. Det är viktigt att veta att varje del av deltagandet är helt frivilligt och inga beslut är bindande.

Vi som arrangerar denna utställning och event är:
• Lars Dyrendom (lars@dyrendom.com, 0763061227): fotograf
• Lisa Bengtsson: leg. Logoped
• Olimpia Dynarek (olimpiaolsson@gmail.com): musiker, stamningsaktivist
• Andrea Stéen (andrea-says@hotmail.com): bloggare, stamningsaktivist

Vi ses i Göteborg!

Bli medlem du också
Lämna ett bidrag