Stammar du? Då är du inte ensam.

Du som stammar, är anhörig, arbetar med personer som stammar, eller du som av annan anledning vill veta mer om stamning eller stödja vår verksamhet är välkommen att bli medlem i Stamningsförbundet.

Du väljer själv vilken lokala stamningsförening du vill bli medlem i och är då automatiskt medlem i Stamningsförbundet vilket gör oss till en stark och inflytelserik organisation. Ditt medlemskap ger dig inte bara möjligheten att delta i både lokala och nationella aktiviteter, utan bidrar också till att vår röst hörs allt längre ut ju fler vi blir.

Du behöver inte vara föreningsmänniska eller ta ett styrelseuppdrag om du inte önskar det, utan ett alternativt sätt att vara aktiv medlem är att du kan informera om stamning, om vilka vi är och vad vi gör, vilket är minst lika viktigt. Även som passiv medlem, med eller utan förbundtidning, visar du dig vara solidarisk och stödjer vår verksamhet.

Viktigast är att du som medlem gör skillnad och är med i en underbar gemenskap!!

Läs mer om vad det innebär att bli medlem och hur du kan stödja oss på annat sätt.


VÄRVA EN MEDLEM OCH FÅ CHANSEN ATT BLI MILJONÄR!

Ett av Stamningsförbundets mål är att växa och bli starkare som organisation. Vi vill därför i största möjlga mån hjälpa våra lokalförerningar att frodas och få fler medlemmar! Stamningsförbundet kör en kampanj 2019 ut, som går ut på att du som är medlem och som värvar en ny medlem till din lokalförening, erhåller en trisslott som en sporre för din insats. Kanske känner du någon som stammar som ännu inte har tagit steget att bli medlem? Kanske har du föräldrar, barn eller syskon som vill stötta förbundet? Kanske har du vänner som vill stötta dig och lära sig lite mer om stamning? Blir vi större kan vi påverka bättre – tillsammans är vi starkare! Om du värvar en ny medlem skickar du ett mail till förbundskansliet och informerar om detta, så kommer det inom kort en trisslott som ett brev på posten.

Vill du komma i kontakt med kansliet, styrelsen eller lokalföreningen?

Här finns alla kontaktuppgifter.

Bli medlem du också
Lämna ett bidrag