Bli medlem

Om du vill bli medlem så skickar du namn, adress och telefonnummer/epost till oss. Du kommer då att registreras hos närmaste medlemsförening och få förbundstidningen KommUNIKation. Vill du bli medlem i en annan förening än den som ligger närmast dig, skriver du det. Priset för medlemskap varierar mellan olika medlemsföreningar, men brukar ligga omkring 100 - 300 kr per år. Du skickar dina uppgifter till oss genom att fylla i nedan och ange att du vill bli medlem. Du kan också skicka e-post till kansliet@stamning.se Välkommen!

Vill du stödja Stamningsförbundet ekonomiskt kan du lämna ditt bidrag till 

Bankgiro 5430-0322

 

Väl mött!!!

Meddelande
Namn*
Adress*
Postnummer*
Ort*
Telefon*
E-post*
* Obligatoriskt fält

 

NYHET: GÅVOBREV!

 

Svårt att komma på vad du skall köpa i present?

Varför inte ge bort ett gåvobrev på ett medlemskap för ett år i Stamningsförbundet! Jättebra present för den som redan har allt!

Du betalar in gällande medlemsavgift till valfri medlemsförening. Mottagaren får medlemstidningen, kan delta på träffar och läger samt stödja föreningens arbete för att öka information och kunskap om stamning. En present som gynnar alla!

Du kan kontakta kansliet på 08-7206112 eller kansliet@stamning.se för mer information, som även kan hjälpa till med utskrift av gåvobrevet.

Du kan även skriva ut Gåvobrevet i pdf själv

Vill du ha gåvobrevet i Word2007 kontakta anitasblom@gmail.com

Bli medlem du också
Lämna ett bidrag