Familjeutflykt 2015

Familjedag i Västerås

Lördagen den 27 juni var det dags för årets familjedag, och den tillbringades på Kungsbyns djurpark utanför Västerås. Det var en dag fylld med förväntan från barnen. De var lite blyga i början, men när lunchen serverades så fann barnen varandra och satte igång med lek bland traktorerna och bilarna, medan vi vuxna dukade fram maten.

Barnen fick klappa en livs levande orm, och det var många som vågade göra det. Det fanns fiskar som åt ur händerna om man stoppade ner dem i vattnet. Vi fick lyssna på information om lemurer som var parkens nyaste djurart.

Det bjöds även på ridning, och vi avslutade dagen med att åka runt bakom en traktor för att titta på några djur som gick i en stor hage. Dagen uppskattades mycket av barnen. Alla verkade ha roligt. Det är helt klart värt att resa till sådana aktiviteter. Vi körde totalt 120 mil för att vara med och det var värt varenda mil i bilen för att få träffa andra som stammar. Min son ser alltid fram emot dessa träffar, för här är han inte ensam om att "hacka" och han kan känna sig som en i gänget. 

Av: Natasja Dahlmann

 

 

Bli medlem du också
Lämna ett bidrag